Waarom gezondheid-spulletjes uit Amerika?

De gezondheidswinkel

Bezoek de winkel

Geld besparen op uw gezondheids-spullen
Beste bezoeker van Bewust Nieuws ik zou u erop willen attenderen dat u vanaf nu niet meer duur uit hoeft te zijn voor uw gezondheids-spulletjes. Wat u in Nederland of Europa ook wilt aanschaffen betreffend biologische of natuurlijke gezondheids-spulletjes is vele malen goedkoper in Amerika! Dit kan u behoorlijk wat geld besparen, ook als u niet heel veel spullen nodig heeft kan dit al wat schelen in de kosten vergeleken met Nederland.

Deze gezondheids-shop verkoopt meer dan 35.000 artikelen op het gebied van supplementen, schoonheids-producten, kids & babies en andere gezonde boodschappen die je maar kan bedenken. Prijzen worden zowel in  dollar als in euro’s weergegeven per product. Elk product heeft een review, altijd handig om te weten wat andere mensen van het product vinden. Elk product is ook voorzien van een product beschrijving. Kortingen worden ook direct weergegeven bij elk product. Productvoorraad wordt keurig bij gehouden en er bestaat ook een mogelijkheid om producten in de “Wish List” te zetten, dat is weer handig als je bepaalde producten niet uit het oog wilt verliezen. Deze wish list kan je bewaren voor eventuele latere bestelling.

Betalingen
Betaling gaat per credit card u zou eenmalig een account bij de gezondheid winkel moeten aanmaken waar u ook uw credit card gegevens eenmalig doorgeeft deze worden bij een volgend bezoek onthouden en gebruikt. De website heeft een hacker proof label (geverifieerd door Comodo Hacker Proof Service). Dus veilig!!

Hoe lang moet ik wachten op mijn spullen uit Amerika?
Doorgaans heb ik mijn spullen binnen tussen de drie en vier dagen, dat is ook wat ze beloven en daar houden ze zich goed aan. Alle producten worden worden verstuurd met DHL Express met tracking nummer. De verzendkosten zijn belachelijk laag. Bij een bestelling tot 60 dollar betaal je $8,- verzendkosten. Gaat u meer dan $60,- besteden dan krijgt u op uw verzendkosten extra korting en als bonus ook 5% korting op uw totaal factuur!

Alleen bij de eerste bestelling!
Bij een eerste bestelling ontvangt u gelijk al $5,- korting op uw totaal factuur, als uw totaal besteding meer dan $40,- is dan krijgt u een korting van $10,-

Bezoek IHerb

Goedkoper in de USA

Tip!
Hou de totaal besteding ruim onder de €150,- anders moet er omzetbelasting en invoerrechten worden betaald!

*Ik persoonlijk ben blij dat ik Iherb heb gevonden, mijn standaard vitamine & mineralen en gezonde spullen bestel ik met gemak en lagere kosten in Amerika 3 á 4 dagen wachten en heb het al binnen! Ik wil dat u prijzen gaat vergelijken hier in Nederland en daar in Amerika…u staat versteld van het verschil!

1 USA dollar   =    (+/- )   0,76 euro